За Нас

ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА С ДЕМОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ ,СТРОЙТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ , ПОКУПКО-ПРОДАЖБИ НА ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ НА НОВИ СТОКИ ЗАЛЕЖАЛИ НА СКЛАД И ДОСТАВКИ НА СТОКИ ОТ СТРАНАТА И ЕВРОПА .